tisdag 9 oktober 2012

Höstpaddling med tjejerna 6-7 oktober!

Äntligen hade vi bokat in en helg för paddling. Vi var överens om att vi prickat in den rätta helgen då det gäller D-vitaminintaget. Vi var 6 tjejer som packade kajakerna på lördagsmorgonen. 4 av oss packade även ner tält, sovsäck, massor av god mat, årets första glögg och vedträn. Vi lämnade  1-åringar, 2-åringar, 4-åringar, 6 åringar och män över 40 hemma i stugorna. Turen gick från NSS i Nynäshamn och ner genom Gårdssund och in bland öarna bakom Bedarön. Luften surrade av småprat och paddelbladens väg ner i vattnet. Lunch på Sandskär, där låg vi utsträckta på sanddynorna och lapade sol med en kaffe i handen. Turen fortsatte runt småöarna och vi snirklade oss fram. Framåt eftermiddan gick vi till slut iland på Yttre Gårdens östra strand. Här var det lä från västanvinden. 2 av våra vänner paddlade sedan hemåt medan vi andra slog upp tälten och gjorde läger.


Cissi landar på Sandskär

Åsa och Malin 

Åsa, Malin, Linda, Carina, Cissi och Sara
Chokladpaus...

Vackert ljus när solen gick ner... Vi väntade in stjärnhimlen som var enorm då det inte fanns något annat som störde. Sen kom månen upp ur havet..Wow, det var vackert!  Kallas det månuppgång??Dags för frukost!


Ja, efter frukost dök några män upp, Pelle, Jonas och Jocke. De kunde inte heller undgå det härliga vädret. Efter en helg av detta slag paddlade vi sedan tillbaka fyllda med ny energi från topp till tå!
Tack alla tjejer för en helg fylld med skratt, paddling och god mat!
Carina