lördag 21 mars 2009

Tiderace demopaddling Lör 21/3 2009

Idag hade vi bestämt möte med Per en spekulant på en Tiderace kajak från Vildmarksmässan förra helgen. Vädret kunde knappast blivit bättre om än något dåligt med vind och vågor att riktigt testa kajakerna i. Vi paddlade ut från NSS söderut över gårdsfjärden, genom gårdsund förbi stockviken och gick iland för en fika på sydöstrastranden på yttre gården, Per hann med många kajakbyten längs turen, modellerna var Tiderace Xplore, xplore small och xcite, efter mycket funderade bestämde sig slutligen Per för en Tiderace Xplore small!

måndag 16 mars 2009

Vildmarksmässan 2009

I år deltog vi på Vildmarksmässan tillsammans med Kajakevent där vi sålde Tiderace kajaker, och tillsammans med Tahe och deras kajaker. Intresset var stort både hos Tiderace och Tahe känns riktigt kul att f möjligheten att sälja dessa kajaker som visserligen ligger i helt olika prisklasser men samtidigt är väldigt fint hantverk i byggkvaliteten och paddlingsegenskaperna.

Leif och Peter ägare av Kajakevent här tillsammans Johan Wirsén en av Sveriges främsta kajakdesigners, skapare av exempelvis Point65 XP, X-lite och X-ray, Tahes spiritserie och Den mycket uppmärksammade Tahe Greenland.

Precis klara med monterbygget på Torsdags kvällen.