lördag 3 mars 2012

Småbarnsföräldersrastningstur i vårsolen

Ett långt inläggsnamn...
Men det var faktiskt dax för vår vän Linda att komma ut och luftas lite i vårvintersolen, hon behövde komma bort från 1,5års tvillingar med svinkoppor och snoriga näsor.
Så vad passade bäst om inte en paddeltur längs ringvägen ner till Knappelskär och lite D-vitaminintag i solskenet

Carina är lite förundrad över lindas landstigningsteknik

Linda Xtra allt!

fredag 2 mars 2012

Carbonology Vault verkar vara het iår!!!

 De senaste tre dagarna har vi haft 3 olika personer som kommit för att provpaddla Carbonology Vault surfski. Trots 1grad varmt vatten och kyliga vindar från Nordväst verkar denna surfski vara en mycket intressant för de flesta paddlarna.


 Oscar och Rolli från Åland kom idag och provpaddlade, med sig hade de Peter Ekström
Mr Surfski him self i Sverige.

tisdag 28 februari 2012

Paddling i sol 26/2-12

Söndagen bjöd på finväder och nästan all is hade försvunnit. Patrik, Peter, Pelle, Rickard och jag paddlade med medvind i ryggen söderut och rundande Yttre Gården. På favoritstranden drog vi upp kajakerna och gottade oss i både sol och god lunch.


Vi paddlade sedan norrut förbi gårdsund och mot småöarna öster om Bedarön. Vintern är inte helt slut så när det öppna vattnet blev till is, så fick vi istället promenera med kajakerna på släp en bit. Vid norra delen av Bedarön fick vi uppleva tre havsörnar och en nyfiken säl innan vi rundade norra udden och tog oss förbi hamnen och hem igen. Äntligen är våren på väg....

Dagens bloggare: Carina :-)