söndag 11 januari 2009

Dagis för stora barn!

Trots eller tack vare grått och blåsigt väder valde jag och Carina att tillbringa söndagen ute på örudd vid Toröstenstrand i goda vänners lag. Vinden (ca 11m/s från sydväst) gjorde att det var riktigt roliga lekförhållanden i det 2gradiga vattnet..
Carin och Lars samt Erik, Manne, P-O, Agda och Bengt mötte upp ute på Torö. Manne och Bengt började med att från land filma Lars och Carins framfart på vattnet, vi får väl se vad det lider resultatet (någon viskade i mitt öra nått om premiär på båtmässan...)

Carina laddad och taggad på stranden, hon valde Tiderace Xcite idag vilket nog var ett klokt val, en riktigt rolig lekbåt som funkade mycket bra för henne i dom cleana dyningarna. Själv valde jag min favorit Point65 Whisky 16 som för mig funkar perfekt i denna typ av förhållanden, jag gillar att man hela tiden har full manöverbarhet. (Jaja nästan hela tiden...) och att kajaken följer mig som paddlare och inte tvärt om.

Vi hittade en bra iläggsplats på norra sidan av Örudd där det nästan var lä...
Iskanten gjorde det spännande att lägga i från.
Carina och P-O är där ute nånstans man kan ana två kajaker mitt i bilden.

Tack alla glada vänner som har samma lekfulla sinne som oss och inte bangar bara för att man har lite ont i halsen... eller hur Carin!

4 kommentarer:

carin sa...

Vi tackar tebax! Kan knappt vänta till nästa gång :-)

eriksjos sa...

Kul!!
Men filmpremiär NU! är väl mer lagom...

Agda sa...

Jag hörde någon viska i efterhand att du lovat att hålla ett öga på mig Pelle ;-) - tack för det! Roligt var det och jag somnade med ett stort flin. Tack för sällskap ni båda!

Anonym sa...

Fast det verkade inte som du behövde det...
Med tanke på den coola vågbalanseringen med högt stöd på läsidan av kajaken...

/Pelle